,

Prémium Indító gyeptrágya 4 kg

6888 Ft

Cikkszám: 5997585312671 Kategóriák: ,

Foszfor hangsúlyos, hosszú hatású gyeptrágya. Magas foszfor tartalma elősegíti a gyors és megfelelő gyökérképződést. A vízoldható foszfor a fiatal gyökérzet számára könnyen felvehető, ezáltal elősegíti a gyors kezdeti fejlődést, a gyep megerősödését és korai záródását. Magnézium tartalma segít megelőzni a kezdeti sárgulást. A fokozatosan lebomló nitrogénformulák biztosítják a megfelelő tápanyag utánpótlását gyepünknek. A felszabaduló nitrogén nem okoz égési sérüléseket, valamint minimalizált a tápanyag kimosódása.

Felhasználás:
Alkalmas új telepítések, felülvetések, valamint meglévő gyep karbantartására. Gyepszőnyeg lerakásakor sekélyen juttassuk a gyökérzónába. Alkalmazhatjuk foszforhiányos területek kezelésére, sportpályákon, kertekben, minden gyepfelületen egyaránt. Egész vegetációs időszakban kijuttatható.

Alkalmazás:
Alkalmas új telepítések, felülvetések és meglévő gyepfelület karbantartására, regenerálására. A kijuttatás fűnyírást, gyepszellőztetést követően, száraz felületre ajánlott. Az egyenletes kiszórást követően jól öntözzük meg a területet. Műtrágya szóróval kijuttatható. A burok biológiailag lebomlik, mely nem terheli a környezetet.

Hatóanyag:
Nitrogén 18%
• 9% ammónium formában
• 9% karbamid formában

Foszfor (P2O5) 20%
• semleges ammónium-citrát oldékony és 18,3% vízoldékony foszfát

Kálium (K2O) 10%
• vízoldékony kálium-dioxid

+ Magnézium (MgO) 2%
• magnézium

Adagolás: 25-30 g/m2
Hatóidő: 8-10 hét
Szemcseméret: 1,0-4,0 mm

A csomagolás a képen megjelenítettől eltérhet!

Tömeg 4 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium Indító gyeptrágya 4 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top
Megszakítás