Vásárlás és szállítási feltételek

 Vásárlás és szállítási feltételek

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

Abban az esetben, ha a KITE Aprómag Kft. leggondosabb eljárása ellenére is hibás ár kerül az online áruházban feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék vagy szolgáltatás általánosan elfogadott piaci árától nagyban eltérő árra, vagy ha egy esetleges rendszerhiba miatt 0 Ft vagy 1 Ft kerül árként feltüntetésre, akkor a KITE Aprómag Kft. nem köteles a Terméket a hibás áron értékesíteni. Ebben az esetben a KITE Aprómag Kft. felajánlhatja a valós áron történő értékesítést, és amennyiben azt nem fogadja el, a megrendelés törlésével elállhat vásárlási szándékától.

 

A vételár kiegyenlítése utánvétes fizetési mód választása esetén a futárszolgálatnak vagy a kézbesítőnek készpénzben történhet átvételkor.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

KITE Aprómag Kft